Vepřová panenka plněná sušenými rajčaty
Suroviny: 700 g vepřové panenky, pár čerstvých špenátových lístků, 70 g sušených rajčat v oleji, 50 ml oleje ze sušených rajčat, 3 stroužky česneku, mletá paprika sladká ,špetka soli a…
zobrazit celé >Suroviny: 700 g vepřové panenky, pár čerstvých špenátových lístků, 70 g sušených rajčat v oleji, 50 ml oleje ze sušených rajčat, 3 stroužky česneku, mletá paprika sladká ,špetka soli a…
zobrazit celé >Diváci slovenské televize Joj se s Miriam Jarošovou (50) setkávají každý den v pořadu Najlepšie počasie. Označení rosnička ale nemá jedna z nejznámějších slovenských diabetiček ráda. Ke svému diabetu říká:…
zobrazit celé >Na nápad pustit do žil starých lidí mladou krev a získat tak delší život přišli lidé již velmi dávno. Nutno dodat, že doposud tato metoda žádné úspěchy nepřinesla. Bohatí podnikatelé…
zobrazit celé >Suroviny: 4 vejce, 1 malá cuketa, 200 g cherry rajčat, 1 větší paprika, 1 malá cibule, 1 stroužek česneku, lžíce čerstvého tymiánu, 2 lžíce olivového oleje, špetka soli, 2 lžíce…
zobrazit celé >Vědci z Nového Zélandu zjistili, že psaní deníku může dospívajícím dětem s diabetem 1. typu výrazně pomoci ke zlepšení jejich hodnot glykovaného hemoglobinu. Jedná se ovšem o tzv. deníky vděčnosti,…
zobrazit celé >Suroviny: 200 ml polotučného mléka, 10 lžiček chia semínek, 2 lžičky strouhaného kokosu, 4 lžičky čekankového sirupu, 4 lžíce ovesných vloček, 100 g bílého selského jogurtu, 200 g čerstvých malin,…
zobrazit celé >Společnost STOB vyhlásila pro tento týden výzvu “Vybírám si zakysané” a při této příležitosti zveřejnila podrobné informace o jednotlivých druzích kysaných mléčných výrobků. Samozřejmě nechybí ani obsah sacharidů.
zobrazit celé >Celovečerní francouzsko-americký kreslený film Persepolis, který byl natočený před dvanácti lety, s humorem a lehkostí znázorňuje rozdílné vnímání kultury v evropském a arabském světě.
zobrazit celé >Suroviny: 2 vejce, 4 plátky toustového chleba, 1 zralé avokádo, špetka soli, špetka pepře, 1 stroužek česneku, 1 menší zralé rajče, šťáva z 1/2 citronu.
zobrazit celé >Jmenuji se Viktorie a je mi 16 let. Zdravotní potíže jsem měla od malička. Kvůli astmatu mi posilovali imunitu ribomunilem a mamka se mnou jezdila do lázní, abych nebyla tak…
zobrazit celé >