Články - mám diabetes 1. typu

Ukrajinský boršč

Potřebujete: 750 hovězího předního masa, 300 g vepřového plecka, 300 g uzeného vepřového masa, hovězí kosti na vývar, 300 g hlávkového zelí, 300 g červené řepy, 300 g brambor, 100…

zobrazit celé >

Cvičíme pilates

V druhém díle našeho cvičení Pilatesovou metodou se budeme věnovat náročnějším stabilizačním cvikům. Teprve po jejich zvládnutí si můžeme v příštím díle ukázat první cvičební sestavu. Připomínáme, že pilates se…

zobrazit celé >

Bramborový salát s červenou řepou

Potřebujete: 250g vařených brambor ve slupce, 1 ks středně velké vařené nebo kvašené červené řepy, 1 cibulka šalotka nebo jarní cibulka s natí, 2 ks sterilovaných okurek, 2 ks vařených…

zobrazit celé >

Topinky s červeným zelím

Suroviny: ¼ hlávky červeného zelí, 80 ml slunečnicového oleje, 1 lžíce červeného octa, 2 lžíce olivového oleje, hrst vlašských ořechů, 1 stroužek česneku, 4 krajíce oblíbeného chleba, 1 kelímek zakysané…

zobrazit celé >