Fazolové brownies
Potřebujete: 2 hrnky uvařených fazolí, 80 g xylitolu, 250 g hořké čokolády (alespoň 70 % kakaa) + 30 g na polevu, 1 PL vinného kamene, 5 g bio sušené pomerančové…
zobrazit celé >Potřebujete: 2 hrnky uvařených fazolí, 80 g xylitolu, 250 g hořké čokolády (alespoň 70 % kakaa) + 30 g na polevu, 1 PL vinného kamene, 5 g bio sušené pomerančové…
zobrazit celé >Duben je již tradičně Měsícem bezpečnosti silničního provozu. Řidiče čekají na silnicích zpřísněné policejní kontroly a lékaři i dopravní odborníci apelují na to, aby aktivní řidiči dbali hlavně o svůj…
zobrazit celé >Koncem dubna vyjde Luštěninová kuchařka šéfkuchaře dejvické restaurace Country Life, Petra Klímy. A vy si podle ní můžete uvařit již tento víkend. Vyzkoušejte hráškovou polévku s “maskovanými” luštěninami.
zobrazit celé >Jaro je sezóna nabitá pozitivní energií. Končí období “vegetačního klidu”. Proto už naši předkové začali v tuto roční dobu pojídat jarní zeleň na oslavu návratu plodivých sil.
zobrazit celé >První centra zaměřená na léčbu syndromu diabetické nohy vznikla před 35 lety. Dnes jich v ČR funguje celkem 34, jejich kapacita však rozhodně nestačí.
zobrazit celé >Úzkost je nepříjemný emoční stav, jakýsi blíže neurčený strach a obavy. U diabetiků se úzkosti vyskytují podobně často jako u ostatních lidí. Pokud se ale projeví, mohou výrazně narušit kompenzaci…
zobrazit celé >Je příjemný letní den, pátek 16. srpna 1996, a většina lidí už myslí jen na víkendový odpočinek. Dvaačtyřicetiletý diabetik Scott Coleman má však jiné plány. Vstupuje do chladné mořské vody,…
zobrazit celé >Podle nové australské studie trpí diabetici výrazně častěji bolestmi zad a krční páteře. Proč k tomu dochází a jaký je vlastně vztah mezi bolestmi zad a cukrovkou 1. i 2….
zobrazit celé >Potřebujete: 200 g špaldové mouky, 1,5 lžičky kypřicího prášku, 1/2 lžičky sody, 3/4 lžíce kurkumy, 1/2 lžičky hořčice,černý pepř, 90 g ovesných vloček, 1/4 lžičky černých sezamových semínek, sůl, 100…
zobrazit celé >Cítíte-li se po zimě bez energie a fyzičky, je ten správný čas vyrazit ven a nechat se trochu “nabít” na sluníčku. Společnost STOB vyhlásila na tento týden výzvu “Hýbu se…
zobrazit celé >