Pučálka s lahůdkovým droždím
Velikonoce jsou spjaty s lidovými tradicemi – V Čechách a na Moravě muži šlehají ženy pomlázkami pletenými z vrbového proutí proto, aby ženy byly stále mladé a krásné, za což…
zobrazit celé >Velikonoce jsou spjaty s lidovými tradicemi – V Čechách a na Moravě muži šlehají ženy pomlázkami pletenými z vrbového proutí proto, aby ženy byly stále mladé a krásné, za což…
zobrazit celé >Španělští lékaři a inženýři společně vyvinuli Medicsen Smartpatch, zařízení ve formě náplasti, které slouží k aplikaci léků bez použití jehly. Původně bylo toto zařízení navrženo pro pacienty s diabetem, kteří…
zobrazit celé >Velikonoce jsou spjaty s lidovými tradicemi – V Čechách a na Moravě muži šlehají ženy pomlázkami pletenými z vrbového proutí proto, aby ženy byly stále mladé a krásné, za což…
zobrazit celé >Vysoce tučná strava zvyšuje riziko obezity, diabetu 2. typu, kardiovaskulárních onemocnění a steatózy (ztučnění) jater. Studie švédského Institutu Karolinska prováděná na myších ukázala, že snížením koncentrace klíčového regulátoru metabolismu lipidů…
zobrazit celé >Při diabetu mohou nízkosacharidové pokrmy vhodně nahradit nejenom hlavní jídlo, ale i klasické, oblíbené dezerty. Nebojte se proto experimentovat a měnit zažité představy o pečení. Zajisté tím ulevíte i slinivce…
zobrazit celé >Jmenuji se Marie, je mi 60 let a můj život se asi nijak neliší od života mnoha ostatních. S jednou výjimkou. Rozhodla jsem se, že nebudu jen „brečet“ nad tím,…
zobrazit celé >Při diabetu mohou nízkosacharidové pokrmy vhodně nahradit nejenom hlavní jídlo, ale i klasické, oblíbené dezerty. Nebojte se proto experimentovat a měnit zažité představy o pečení. Zajisté tím ulevíte i slinivce…
zobrazit celé >Nový výzkum, jenž zkoumal, v jakých teplotách lze bezpečně skladovat inzulin, by mohl zásadním způsobem změnit život diabetikům žijícím v rozvojových zemích.
zobrazit celé >Potrápila jí ledvinová kolika, černé neštovice, oslepla na jedno oko a zlomila si ruku. Takové období má sebou seriálová sestřička Petra, v reálu Eva Burešová (25). Teď se navíc médiím…
zobrazit celé >