Tousty s guacamole s vejci
Suroviny: 2 vejce, 4 plátky toustového chleba, 1 zralé avokádo, špetka soli, špetka pepře, 1 stroužek česneku, 1 menší zralé rajče, šťáva z 1/2 citronu.
zobrazit celé >Suroviny: 2 vejce, 4 plátky toustového chleba, 1 zralé avokádo, špetka soli, špetka pepře, 1 stroužek česneku, 1 menší zralé rajče, šťáva z 1/2 citronu.
zobrazit celé >Jmenuji se Viktorie a je mi 16 let. Zdravotní potíže jsem měla od malička. Kvůli astmatu mi posilovali imunitu ribomunilem a mamka se mnou jezdila do lázní, abych nebyla tak…
zobrazit celé >Nová americká studie se zaměřila na přínos užívání senzorů pro kontinuální monitoraci glykemie, a to zejména u dětí s diabetem 1. typu. Vědci se snažili objasnit, jaké výhody z tohoto…
zobrazit celé >Potřebujete: 150 g ovesných vloček, 300 g jablek, 30 g kokosu, 40 g vlašských ořechů, 200 g bílého jogurtu, skořici, bio pomerančovou kůru
zobrazit celé >Nepříjemné svědění? Začervenání? Odlupující se kůže? I tak může vypadat kožní mykóza. Nenechte se mýlit, nejde pouze o estetiku, ale o seriózní zdravotní problém, který zdaleka nepostihuje pouze nehty. Může…
zobrazit celé >Potřebujete: 250 g studeného másla, 125 g řeckého jogurtu, 1/2 lžičky tekutého sladidla stevia, 100 g strouhaného kokosu, 120 g pšeničné mouky, 100 g ovesných vloček. Na náplň budete potřebovat:…
zobrazit celé >Potřebujete: 2 lilky, 1 středně velkou cuketu, 1/2 cibule ,4 hlavičky žampionů, 2 rajská jablka, 100 g dušené šunky, 50 ml smetany na vaření, 60 g strouhaného sýra Gran Moravia,…
zobrazit celé >Následující příběh se odehrával před pár lety znovu a znovu na nejrůznějších místech, zejména v Praze a v Plzni. Podvedení lidé, kterým nebyl lhostejný osud druhého člověka v tíživé situaci,…
zobrazit celé >Potřebujete: 200 g listového těsta, 100 ml rajčatové omáčky, 1 polévkovou lžíci dijonské hořčice, 1 malou cibuli, 1 malou cuketu, 3 středně velká rajská jablka, 125 g mozzarelly, 60 g…
zobrazit celé >Muži pracující na pozici zdravotní sestra jsou dnes spíše raritou. Přesto existují a jsou úspěšní. Své o tom ví nutriční terapeut Marek Hanza, který byl svými kolegyněmi zvolený do výboru…
zobrazit celé >