Pět tipů proti jarní únavě
Jarní únava – určitě jste o ní už někdy slyšeli a možná jste ji dokonce i pocítili na vlastní kůži. Tento stav přitom úzce souvisí s detoxikací neboli očistou organismu,…
zobrazit celé >Jarní únava – určitě jste o ní už někdy slyšeli a možná jste ji dokonce i pocítili na vlastní kůži. Tento stav přitom úzce souvisí s detoxikací neboli očistou organismu,…
zobrazit celé >V posledních letech se do popředí médií stále více dostává problematika tzv. antibiotické rezistence neboli ztráty léčivých účinků antibiotik. Studie prozrazují, že v roce 2050 by tento fenomén mohl zabíjet…
zobrazit celé >S probouzejícím se jarem nás často přepadne chuť udělat něco více pro své zdraví. Jedním ze způsobů, který se nabízí, je vydatná konzumace jarních bylin. Využít k tomu můžeme svěžích…
zobrazit celé >Do šití se zamilovala už v dětství, kdy si často lámala hlavu s tím, jak by mohla cokoliv vylepšit. Nyní už na profesionální úrovni šije oblečení a doplňky ke zpříjemnění…
zobrazit celé >Ginkgo biloba je po staletí používáno jako jeden z prostředků bylinné medicíny hlavně jako tonikum oběhového systému. Bylo zkoumáno také jako možné fytoterapeutikum pro podporu úspěšného zvládání diabetu.
zobrazit celé >Přelom zimy v jaro je sice obdobím plným radostného očekávání teplejších dní, ale zvláště pro naše předky se jednalo o nejrizikovější část roku. Vitamíny nahromaděné v těle během léta a…
zobrazit celé >Jen v České republice je více než jeden milión lidí s diabetem a jejich počet každým dnem stoupá. Znát skutečnou hodnotu glykémie je tak alfou a omegou každého, kdo má…
zobrazit celé >Hormonální jógová terapie nabývá na popularitě již i u nás. Mnoho zdravotních potíží je právě důsledkem hormonální nerovnováhy. Hormony však nebolí, a proto málokdy hledáme příčinu našich obtíží právě v…
zobrazit celé >Viktorie měla téměř vše – peníze počítat nemusela, partnerství s Pavlem nebylo nijak strašlivé a zdravý syn jim doma běhal po obýváku. Jedna vada by se ale našla. Pavel se…
zobrazit celé >Kořenová zelenina oranžové barvy je právem nazývána královnou všeho zdravého. Mrkev se řadí mezi nejsladší zeleninu na světě, možná i proto ji staří Keltové nazývali podzemním medem. Její využití v kuchyni…
zobrazit celé >