Krevety na pomerančích a česneku
Léto s sebou přináší velký výběr sezónních potravin – ovoce a zelenina bývají v této době nejchutnější, obzvlášť, když si je můžeme sami nasbírat. I na cestách můžeme objevit řadu…
zobrazit celé >Léto s sebou přináší velký výběr sezónních potravin – ovoce a zelenina bývají v této době nejchutnější, obzvlášť, když si je můžeme sami nasbírat. I na cestách můžeme objevit řadu…
zobrazit celé >V očích někoho může být Miroslava Pikolová vycházející hvězdička, ať už muzikálová nebo módních přehlídek. Ve skutečnosti bychom na tuto pětadvacetiletou krásku potřebovali speciální přílohu DIAstylu.
zobrazit celé >Léto s sebou přináší velký výběr sezónních potravin – ovoce a zelenina bývají v této době nejchutnější, obzvlášť, když si je můžeme sami nasbírat. I na cestách můžeme objevit řadu…
zobrazit celé >Tým vědců pod vedením výzkumníků z Queen Mary University of London (QMUL) vyvinul nový nástroj umělé inteligence, který dokáže ze snímků magnetické rezonance (MRI) automaticky změřit množství tuku kolem srdce….
zobrazit celé >Léto s sebou přináší velký výběr sezónních potravin – ovoce a zelenina bývají v této době nejchutnější, obzvlášť, když si je můžeme sami nasbírat. I na cestách můžeme objevit řadu…
zobrazit celé >Začalo to onehdy, když se mi zvýšil glykovaný hemoglobin a moje ošetřující lékařka s tím nebyla příliš spokojená. Samozřejmě ani já ne. Když se už od začátku léčby držíte na…
zobrazit celé >Léto s sebou přináší velký výběr sezónních potravin – ovoce a zelenina bývají v této době nejchutnější, obzvlášť, když si je můžeme sami nasbírat. I na cestách můžeme objevit řadu…
zobrazit celé >Nový výzkum amerických vědců odhalil, že u lidí, kteří pravidelně konzumují celozrnné výrobky, existuje menší pravděpodobnost rozvoje srdeční choroby. Vědci proto analyzovali, jaký vliv mají celozrnné obiloviny na rizikové faktory…
zobrazit celé >Riziko stavu těžké hypoglykemie je zvláště vysoké u dětí s diabetem 1. typu. Nejděsivější je pro rodiče představa, že by k ní došlo uprostřed noci. K náhlému a velkému propadu…
zobrazit celé >Léto a časný podzim jsou obdobím zavařování. Řada starých českých receptur na džemy a marmelády však obsahuje poměrně dost řepného cukru, kterému se při diabetu snažíme vyhýbat a používáme jej…
zobrazit celé >