
Skvělá sušenková zmrzlina s arašídovým máslem, která vás osvěží i v tom největším parnu
Potřebujete: 800 g mletého hovězího masa, 150-200 g vařené nebo sterilované červené řepy, 2 ks červené cibule,sůl,pepř, 1 lžíce čerstvě nastrouhaného křenu.
1. Hovězí mleté maso osolíme, opepříme smícháme s drobně nasekanou cibulí, nastrouhanou červenou řepou a čerstvě strouhaným křenem.
2. Z masa tvarujeme malé ploché karbanátky, které skládáme na pečicí plech s grilovací mřížkou a v troubě rozehřáté na 190 °C pečeme po dobu cca 25–30 minut.
3. Hotové karbanátky podáváme s vařeným bramborem ve slupce, s kouskem másla a nezapomeneme přistrouhat pro vůni trochu čerstvého křenu a karbanátky jím posypat.
1101
Zdroj fotografie: Shutterstock, není-li uvedeno
Zdroj informací: archivní číslo časopisu DIAstyl, není-li uveden jiný