Tortilla s drůbežím masem a avokádem
Potřebujete: 4 celozrnné tortilly, 200 g avokáda, 200 g pečeného drůbežího masa, 50 g slaniny, 80 g zelené cibulky, sůl, pepř a chilli podle uvážení, citronová šťáva
1. V misce vidličkou rozmačkejte oloupané avokádo zbavené pecky. Dochuťte kořením a několika kapkami citronové šťávy.
2. Nadrobno nakrájejte slaninu a cibulku. Drůbeží maso si připravte asi na 0,5 cm velké kousky.
3. Každou tortillu namažte avokádovou pastou, posypte krájenou slaninou, cibulkou a drůbežím masem. Protilehlé okraje zahněte dovnitř a celou placku srolujte. Nakonec nakrájejte ozdobným kolečkem.
659
Zdroj fotografie: Shutterstock, není-li uvedeno
Zdroj informací: archivní číslo časopisu DIAstyl, není-li uveden jiný