Salát z červené řepy a jablek

Potřebujete: 1 ks vařené červené řepy, 1 ks jablka, 2 ks cibulky šalotky, 2 lžíce olivového oleje, 1 lžička dijonské hořtice, 1 kelímek bílého jogurtu (200ml), mořská sůl, špetka pepře.

Salát z červené řepy a jablek

Recept pro 4 osoby.
1 porce obsahuje = 320 kcal,
tuky: 12 g, sacharidy: 43 g, bílkoviny: 8 g

Postup přípravy:

1. Ve slupce uvařenou, nebo upečenou řepu oloupeme a nakrájíme na plátky.

2. Přidáme odjádřená a na plátky nakrájená jablka a tenké plátky oloupané šalotky. Osolíme, opepříme a promícháme s olivovým olejem.

3. Bílý jogurt rozšleháme s ostřejší dijonskou francouzskou hořčicí a před podáváním zamícháme do řepného salátu.

 

Zobrazit diskuzi
Diskuze k článku
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x