RAW vegetariánské vánoční cukroví

Potřebujete:80g sušených jablek,40g mletých lískových oříšků,2 lžičky skořice. Na polevu:6 lžic rostlinného másla(kokosového),1 polévkovou lžíci sirupu agáve, 5 lžic vody

RAW vegetariánské vánoční cukroví

Recept na 15 kousků.
1 porce obsahuje = 58 kcal,
tuky: 3g, sacharidy: 7,5g, bílkoviny 0,5g

Postup přípravy:

1.Sušená jablka dobře rozmixujte v kuchyňském robotu a ty pak v misce lžící
smíchejte s oříšky a skořicí.Přidejte trochu vody a zpracujte v těsto(stačí
málo).

2.Těsto rozválejte na plát silný asi 5 mm,vykrajujte hvězdičky.Ty pak nechte
alespoň 2 hodiny vysychat a odpočinout.

3.Polevu si připravte smícháním jednotlivých ingrediencí a v tenké vrstvě
rozetřetena hvězdičky.Uskladněte v suchu a chladnu!

Více receptů na www.diarecepty.cz.

 

Diskuze k článku

Komentujte

Buďte první kdo bude komentovat!

Upozornit na
avatar
wpDiscuz