
OŘECHOVÉ HROMÁDKY S MANDLEMI
02. 01. 2015
Recepty
Potřebujete: 120 g tuku, 50 g sorbitu, 200 g hladké mouky, 1 lžička kypřícího prášku do pečiva, tuk na plech, dia marmeláda, vejce na potření, neloupané mandle na ozdobu. Náplň: 100 g strouhaných ořechů, asi 3 lžíce neslazeného kondenzovaného mléka, 5 tabletek sladidla, 30 g dia čokolády

Recept na 25 kusů.
1 porce obsahuje = 130 kcal,
tuky: 7 g, sacharidy: 12 g, bílkoviny: 3 g
Postup přípravy:
1.Z uvedených surovin připravíme těsto a necháme ho v chladu odležet do druhého dne.
2.Chladné těsto nastrouháme a hromádky klademe na dno do papírových košíčků.Proložíme
ořechovou náplní a zasypeme ji hromádkou strouhaného těsta.
3.Do těsta vmáčkneme na ozdobu celou mandli a košíčky vložíme do předehřáté horkovzdušné
trouby.Pečeme tak dlouho,dokud povrch těsta nezrůžoví.
4.Servírujeme po vychladnutí v papírovém košíčku.
Subscribe
0 Komentáře