Jarní salát

Potřebujete:1 hlávkový salát,200g ředkviček,200g mladé karotky,15g rostlinného oleje, citronovou šťávu,sůl,trochu cukru,nebo nekalorického sladidla

Jarní salát

1 porce obsahuje = 95 kcal,
tuky: 4g, sacharidy: 13g, bílkoviny 2g

Postup přípravy:

1.Zeleninu důkladně omyjete,necháte okapat.

2.Očištěnou karotku a ředkvičky nakrájíte na jemná kolečka.

3.Z vody,oleje,citronové šťávy,soli a sladidla vyšleháte zálivku.

4.Salát roztrháte na větší díly,rozložíte do misky,doplníte ředkvičkami,kolečky mrkve
a přelijete zálivkou.

Více receptů na www.diarecepty.cz.

Zobrazit diskuzi
Diskuze k článku
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x