
Jarní salát s ředkvičkami
03. 04. 2018
Recepty
Potřebujete: 1/2 salátové okurky, 2x svazek ředkviček, 1x svazek jarní cibulky, 2 lžičky šťávy z citrónu – 1 citron, 1 bílý nízkotučný jogurt, bílá ředkev, řeřicha, vejce natvrdo 2 ks nebo 8 křepelčích vajec, ledový salát

Příprava:
1. Okurku oloupejte a pokrájejte na malé kousky.
2. Ředkvičky a bílou ředkev a jarní cibulku nakrájejte na malé kousky.
3. Smíchejte jogurt s cibulí, ředkvičkou, šťávou z citronu a kořením.
4. Přidejte nakrájenou okurku, pokrájená vajíčka a dochuťte řeřichou.
Zdroj: NATURHOUSE
Subscribe
0 Komentáře