Jarní salát s ředkvičkami

Potřebujete: 1/2 salátové okurky, 2x svazek ředkviček, 1x svazek jarní cibulky, 2 lžičky šťávy z citrónu – 1 citron, 1 bílý nízkotučný jogurt, bílá ředkev, řeřicha, vejce natvrdo 2 ks nebo 8 křepelčích vajec, ledový salát

Jarní salát s ředkvičkami

Příprava:

1. Okurku oloupejte a pokrájejte na malé kousky.

2. Ředkvičky a bílou ředkev a jarní cibulku nakrájejte na malé kousky.

3. Smíchejte jogurt s cibulí, ředkvičkou, šťávou z citronu a kořením.

4. Přidejte nakrájenou okurku, pokrájená vajíčka a dochuťte řeřichou.

Zdroj: NATURHOUSE

Diskuze k článku

Komentujte

avatar
  Subscribe  
Upozornit na